Maximaliseer uw online rendement!

Conversive neemt u al het werk uit handen.

Waarom Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is een belangrijk online marketingkanaal en realiseert 20 tot 40% van de totale online sales! Conversive maximaliseert en onderhoudt uw campagnes. Met een 100% focus op affiliate marketing zijn wij dé specialist van Nederland.

In één keer toegang tot alle netwerken

Conversive werkt al jaren met alle affiliate netwerken en biedt u zo in één keer het totale bereik in de markt. We selecteren de beste netwerken voor uw doelstelling en bieden u, met het door ons gebouwde affiliate campagnesysteem ANT, één interface om uw resultaten realtime te volgen.

Binnen budget en on target

Wij managen uw campagnes in goed overleg, zodat alles binnen uw budget en on target blijft. Door duidelijke communicatie, rapportage en onze unieke tool ANT heeft u altijd realtime inzicht in de prestaties van uw campagnes.

header-logoANT: All Network Tracking

Met onze slimme software bespaart u tot 30% op de algehele kosten van uw campagne. Ook krijgt u eenduidig inzicht in het rendement van uw campagne. Alles over ANT

Adverteren op Marktplaats

Uw gehele catalogus geoptimaliseerd op Marktplaats Admarkt? Conversive werkt nauw samen met Marktplaats om uw online sales een boost te kunnen geven. Met 1.3 miljoen bezoekers per dag zal Marktplaats een goede bron zijn van leads met een koopintentie.

Feedmanagement

Een datafeed van uw producten beschikbaar stellen aan Google, Marktplaats, Beslist, Tweakers of een andere website kan zorgen voor veel converterende bezoekers. Door de overlap met affiliate marketing hebben wij ook Feedmanagement als specialisme ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden.

Facebook Marketing

Facebook is tegenwoordig één van de marketing kanalen die niet mag ontbreken in uw marketingmix. Facebook biedt de ideale combinatie van branding en performance. Dit kanaal wordt bezocht door gebruikers om geïnspireerd en entertained te worden. Met gedetailleerde targeting kunt u de mensen bereiken die resoneren met uw merk, met hen engagen en hen activeren om uw producten te kopen, liken en te delen. Lees hier waarom Conversive de ideale partner is voor uw Facebook marketing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Voor een vrijblijvend gesprek over uw het optimaliseren en beheren van uw affiliate marketingcampagne komen wij graag bij u langs!

11 + 4 =