Affiliate marketing

Behaal winst met een succesvolle affiliate marketing campagne

Uw affiliate marketing campagne

Affiliate marketing is een belangrijk online marketingkanaal dat speciale aandacht verdient binnen uw online markteting strategie. Gemiddeld zal affiliate marketing tussen de 20 tot 40 procent van de totale online sales realiseren! Conversive maximaliseert en onderhoudt uw campagnes. Met een 100% focus op affiliate marketing zijn wij dé specialist van Nederland.

In één keer toegang tot alle netwerken

Conversive werkt al jaren samen met alle affiliate netwerken en biedt u zo in één keer het totale bereik in de markt. We selecteren de beste netwerken voor uw doelstelling en bieden u, met het door ons ontwikkelde affiliate campagnesysteem, één interface om al uw resultaten realtime te volgen.

Onze werkwijze in vier stappen

1. Affiliate Marketing Audit

Een affiliate marketing audit brengt de resultaten, problemen en mogelijkheden in kaart van uw affiliate marketing activiteiten.

Door uitgebreide toetsing van affiliates, netwerken, materiaal, resultaten en meer schrijven wij een helder en actiegericht auditrapport.

2. Affiliate Marketing Setup

Bij nieuwe campagnes zorgen we voor het inrichten van de campagnes. Door gebruik van onze unieke tool ANT sluiten we u snel en eenvoudig aan op de verschillende netwerken. Vervolgens activeert Conversive alle top affiliates om het maximale uit uw campagne te halen.

Heeft u al een campagne draaien? Dan optimaliseert Conversive deze, koppelt hem in ANT en (her-) activeert de affiliates.

3. Campagne beheer

Conversive is dé affiliate marketingspecialist die uw campagne beheert. Wij beheren uw campagne efficiënt en effectief omdat we alle mogelijkheden van de netwerken en de publishers kennen en toepassen.

Wij onderhouden persoonlijk contact met uw affiliates, vinden nieuwe affiliates en motiveren ze om uw propositie onder de aandacht te brengen.

4. Rapportages en analyse

Internet marketing draait op cijfers. Afhankelijk van uw wensen leveren we rapportages die de effectiviteit van de campagnes in kaart brengen. Samen met u analyseren we deze cijfers en sturen we aan op de ontwikkeling van de affiliates en de campagnes.

Daarbij geeft ons campagnesysteem ANT realtime inzicht in de resultaten van de ontplooide affiliate activiteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw online sales te laten groeien via affiliate marketing.