ANT: All Network Tracking

Het meest geavanceerde campagne management & conversie tracking systeem.

Overzichtelijke rapportages vanuit één betrouwbaar systeem

ANT is een campagne management systeem dat conversies op zeer geavanceerde manier kan tracken. Ben jij de e-commerce professional die betrouwbaar inzicht wil hebben in de ROI van online advertentiecampagnes? Gebruik dan ANT om betrouwbare rapportages te maken, campagnes bij te sturen en te controleren.

Conversie attributie voor een eerlijke commissiedeling

Met ANT Conversie Attributie kijkt u verder dan het gebruikelijke ‘last cookie counts’ model. Bezoekers worden namelijk op verschillende momenten beïnvloed door meerdere online marketing bronnen. Een voorbeeld is een bezoeker die via een banner een product te zien krijgt. Daarna gaat de bezoeker via een vergelijkingssite het product vergelijken, waarna hij afsluit met een zoekopdracht in Google en klikt op een AdWords advertentie. Bij het last cookie counts model wordt de transactie toegewezen aan Google AdWords en volgt er geen waardering voor de banner of de vergelijkingssite, terwijl deze wel een rol hebben gespeeld in het aankooptraject. Met ANT hebben wij hier verschillende modellen voor, en ontdubbelen we sales tussen netwerken zodat u nooit te veel commissie betaalt.

Het ANT Tracking systeem van Conversive is perfect waardoor je precies weet waar en hoe je je geld uitgeeft. Transacties en omzet worden accuraat geregistreerd. Mede door het goed contact, het zijn goede professionals, werkt ook BEN intensief met Conversive samen.

Ulco Wierenga

Online Marketing Manager, BEN

Voor Monuta is ANT van grote toegevoegde waarde: niet alleen hebben we realtime inzicht in de resultaten van affiliate marketing over alle netwerken die we inzetten, we zijn zeker van ontdubbeling en hebben geen gedoe meer met implementatie van codes. Daarnaast zorgt ANT er voor dat we één overzichtelijke factuur krijgen in plaats van al die verschillende facturen van de netwerken met wie we zaken doen.

Hugo Zoetman

Project Manager Online, Monuta

Neem contact met ons op

Ontdek de mogelijkheden om ANT te gebruiken voor uw website.