Affiliate marketing bureau voor bureaus

Whitelabel affiliate marketing bureau

Whitelabel affiliate marketing

Conversive heeft een 100% affiliate marketing focus. Voor veel Internet marketing bureaus is affiliate marketing een bijzaak. Er is geen of beperkte kennis, tijd, netwerk of tooling beschikbaar om een optimale performance van klant campagnes te realiseren. Het is echter voor veel klanten een essentieel onderdeel van hun e-commerce marketing mix.

Affiliate marketing specialist Conversive lost dit graag samen met u op. Conversive is het bureau voor bureaus. Namens u of zelfs onder uw naam beheren en ontwikkelen wij campagnes voor uw klanten. Met meer dan zeven jaar ervaring op het gebied van affiliate marketing hebben wij een zeer effectieve methode ontwikkeld om het optimale uit de affiliate marketing kanalen te halen.

Wij verzorgen de gehele affiliate marketing campagne voor uw klanten en passen onze diensten aan, aan de processen binnen uw organisatie.

Joris Goossens

Joris Goossens

We vertellen u graag meer.

[email protected]
+31(0)30 74 00 700

Affiliate Marketing Audit

Een affiliate marketing audit brengt de resultaten, problemen en mogelijkheden in kaart van een bestaande affiliate marketing campagne. Door uitgebreide toetsing van affiliates, netwerken, materiaal, resultaten en meer brengen wij de huidige performance in kaart.

Affiliate Marketing Setup

Conversive richt nieuwe campagnes in en sluit deze aan bij de netwerken. Daarnaast wordt er actief gewerkt aan het activeren van top-affiliates. Door gebruik te maken van onze unieke tool ANT sturen we gecentraliseerd de netwerken en publishers aan.

Campagne Beheer

Wij beheren affiliate marketing campagnes voor uw klanten. Efficiënt en effectief beheer van de campagnes omdat wij alle mogelijkheden van de netwerken en de affiliates kennen en toepassen. Ook de dagelijkse keuring van transacties, beheren van materialen, aanmeldingen keuren en contact met de affiliates behoort tot onze kerntaken.

Rapportages en analyse

Internet marketing draait op cijfers. Afhankelijk van uw wensen leveren we rapportages die de effectiviteit van de campagnes in kaart brengen. Samen met u of uw klanten analyseren we deze cijfers en sturen we aan op de ontwikkeling van de affiliates en de campagnes. Ook geeft ANT realtime inzicht in de resultaten van de ontplooide affiliate activiteiten.

Strategie bepalen

Samen met u en/of de klant wordt de strategie uitgezet. Door onze ervaring en kennis op het gebied van affiliate marketing zijn wij in staat de doelen van uw klant te vertalen in een strategisch affiliate marketing plan.

ANT – All Network Trackinglogo ANT slider 3

Met het ANT Campagne ROI Dashboard krijgt u of uw klant de beschikking over een dashboard waarmee direct de ROI voor alle affiliate netwerken inzichtelijk is. In het dashboard worden de werkelijke kosten en de omzet getoond om zo de campagnes optimaal te kunnen sturen.

Het keuren en ontdubbelen van transactie is eenvoudig en allemaal centraal geregeld. Meer weten over ons product ANT? Neem contact met ons op.

Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op.

Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.