Facebook Marketing

Behaal winst met een succesvolle Facebook campagne

 

Uw Facebook marketing campagne

Facebook marketing is tegenwoordig één van de marketing kanalen die niet mag ontbreken in uw marketingmix. Adverteren op Facebook biedt de ideale combinatie van branding en performance. Dit kanaal wordt bezocht door gebruikers om geïnspireerd en entertained te worden. Met gedetailleerde targeting kunt u de mensen bereiken die resoneren met uw merk, met hen engagen en hen activeren om uw producten te kopen, liken en te delen.

Conversive helpt u met het vinden van het juiste publiek voor uw Facebook campagne. Dit doen wij door gebruikers te targeten op basis van hun interesses of demografie. Daarnaast zorgen we ervoor dat mensen die interactie hebben gehad met uw Facebook pagina, website of advertenties worden geretarget met relevante content. Het meest interessant is dat wij een look-a-like publiek creëren op basis van uw bestaande klanten. Dit zijn mensen met een verhoogde kans om ook uw klant te worden omdat zij in veel opzichten lijken op mensen die al klant van u zijn.

Wij helpen u met uitvinden wat werkt voor uw brand. Wij definiëren samen met u het publiek dat het beste bij uw merk past. Conversive schrijft pakkende en activerende ad copy. We optimaliseren doorlopend om de resultaten van de campagne te verbeteren. Tot slot wordt u op de hoogte gehouden met behulp van smart reporting in Google Data Studio.

 

Voor meer informatie over wat Conversive voor uw Facebook Marketing kan betekenen klik hier!

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw online sales te laten groeien met Facebook marketing.