Feedmanagement

Optimaliseren van uw productfeed voor alle kanalen.

Specialist in Feedmanagement

Een datafeed van uw producten beschikbaar stellen aan Google, Marktplaats, Beslist, Tweakers of een andere website kan zorgen voor veel converterende bezoekers. Door de overlap met affiliate marketing hebben wij ook Feedmanagement als specialisme ontwikkeld.

 

Geavanceerde productfeeds

Wij kunnen voor u een productfeed bouwen voor specifieke vergelijkingssites of marktplaatsen. Het is zelfs mogelijk om hierin verder te gaan en de feed te optimaliseren voor specifieke kanalen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld producten in de datafeed uitsluiten op basis van marge, merken, levertijden etc. Zo creëren wij de optimale productfeed.

 

Centraal feedbeheer

Conversive heeft directe contacten met alle vergelijkers in Nederland en is daardoor in staat om snel een correct en volledig productaanbod van uw webwinkel binnen de vergelijker te plaatsen. Met de datafeed tools van Conversive, kunnen alle datafeeds van één centraal punt beheerd worden. Wijzigingen in uw assortiment worden dus snel overal doorgevoerd.

Sta op vergelijkers en marktplaatsen

Inmiddels maakt ruim 80% van de consumenten gebruik van een vergelijkingssite alvorens het product online of in een fysieke winkel wordt gekocht.  Het is belangrijk om opgenomen te worden op vergelijkingssites zodat de consumenten weten dat ook uw website of winkel het product aanbiedt.

Vergelijkingssites leveren bijzonder veel relevante bezoekers die met name in het laatste deel van hun customer journey zitten. Dit betekent veel kopende klanten en directe omzet!

Vraag naar de mogelijkheden