jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\"button.et_pb_contact_submit\").text(\'Verzenden\'); });

Ons Team

 

Jong, ambitieus en resultaatgericht, dat is onze team! Onze veelzijdige expertise en ervaring biedt ons de grondslag om klanten zo goed mogelijk te helpen met het behalen van doelstellingen. Als team hechten wij veel waarde aan onze kernwaarden Entrepeneurship, Excite, No bullshit en +1, kortom EEN+1!

Maak kennis met het geweldige team van Conversive!

 

Joris Goossens

Directeur

“Bring it on!”

Als directeur/eigenaar ben ik betrokken bij alles, maar ik krijg vooral energie van het adviseren van onze klanten om maximaal resultaat te behalen. Ik ben in deze rol op mijn best, omdat ik hierin mijn passie voor meetbare marketing kwijt kan.

J. Bijzeit

Senior Online Marketeer

“Don’t settle for less”

Als senior online marketeer ben ik verantwoordelijk voor data analyses, strategisch advies en het ontwikkelen van online marketing plannen. Een voorbeeld is het analyseren van het verkeer naar de website (SEA,SEO) kansen ontdekken en deze naar een plan van aanpak vertalen. Met deze informatie kan de accountmanager de klant benaderen en een concreet voorstel doen.

Dennis de Zwaan

Digital Marketing Strategist

“De beste resultaten behaal je door een data driven strategie van branding tot de last click op te stellen.”

Als Digital Marketing Strategist ben ik consultant voor alle onze key-accounts. Dat houd in dat ik de sparringspartner ben van mijn klanten die hun uitdaagt op zowel strategisch als tactisch niveau voor al hun online kanalen. Hiernaast ben ik eind verantwoordelijk voor het resultaat van mijn klanten campagnes en zoek ik in samenwerking met onze campagne managers naar slimme tactieken voor het verbeteren van de performance.

Ishtvan Torpoi

Campagne Manager

“Doelen bereik je samen met je partners, niet alleen!”

Als campagne manager houd ik mij vooral bezig met het optimaliseren van de campagne promotie en resultaten door middel van affiliate contact. Publishers zijn immers de partners waar ik extra resultaat mee kan behalen. Netwerken zijn ook partners, en ook deze relatie werkt in mijn voordeel omdat zij dagelijks inzicht hebben in affiliate performance van mijn campagnes maar ook die van concurrentie. Daarnaast wordt de input van collega’s en stagiaires gewaardeerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom, en wordt iedereen gestimuleerd om aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te werken.

Ruth Kobus

Manager Operations en Development

” Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” – Martin Luther King Jr.

Als manager Operations & Development zorg ik ervoor dat de operatie als een geoliede machine loopt, dat we de verwachtingen van de klanten kunnen overtreffen. Ik zorg ook voor continue verbetering van de kwaliteit en ontwikkeling van de dienstverlening.

Valentijn Putker

Campagne Manager

“De kern van een succesvol affiliate programma zit in de samenwerking tussen bedrijven en publishers.”

Campagne manager: Als campagne manager ben ik dagelijks bezig met het analyseren van campagnes, praten met publishers en uitzetten van acties. Door te praten met publishers weet je wat er speelt en kan je het programma continue optimaliseren.

Alain van den Donk

Online Marketing Consultant

“Succes is een keuze.”

Als consultant ben ik dagelijks bezig met de klanten in mijn portfolio. Ik heb wekelijks contact met mijn klanten, leer van hen over de markten waarin zij opereren en probeer die kennis eigen te maken. Op een gegeven moment raak je bekend met de markt en kan je met de klant mee gaan denken. Het leukste van deze functie is het vinden van manieren om de klant verder te ontwikkelen en meer handvatten te geven om hun doelstellingen te bereiken.

Karima el Bohdidi

Intern Online Marketing

“Leer niet om te werken, maar werk om te leren”

Als online marketing stagiaire ben ik verantwoordelijk voor de support van alle affiliate taken. Daarnaast ben ik voor mijn afstuderen bezig met een onderzoek voor marktverkenning en het oplossen van marketing en communicatie problemen. Conversive biedt alle mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Bij Conversive ben je niet alleen maar een stagiaire, maar een echt gewaardeerd teamlid!

Entrepreneurship

Ondernemend, ambitieus en continue op zoek naar kansen en creatieve ideeën!

Excite

Enthousiasme en teamspirit! Een combinatie van positieve energie, gezelligheid en hard werken voor het behalen van doelstellingen!

No Bullshit

Denken in oplossingen en niet in problemen! We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

+1

Continue verbetering, ieder dag betere resultaten en continue groeien en ontwikkelen!

Nieuwe banners Unive zorgverzekering

Er zijn nieuwe banners beschikbaar voor Unive zorgverzekering. Unive begint vandaag met grote landelijke campagne voor de zorgverzekering. Tv en radio spots worden ingezet net zoals een online campagne. Maak nu als affiliate gebruik van al deze extra media-aandacht...

Van wantrouwen naar vertrouwen binnen de affiliate wereld

Woensdag 18 en donderdag 19 januari was het Conversive team aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Op donderdag vond daar een lezing plaats van Jelle Oskam, global affiliate manager van Adidas. Jelle was de enige spreker tijdens de Webwinkel Vakdagen die over affiliate...

Het stappenplan voor een succesvol 2017

We rollen op het moment van de ene in de andere belangrijke feestdag van 2016. Met Sinterklaas net achter de rug en Kerst voor de boeg vergeten we bijna dat 2017 voor de deur staat. Met het begin van een nieuw jaar komen alle goede voornemens weer om de hoek kijken en...

Marktplaats in de marketing mix

Het zal u misschien verbazen, maar één van onze sterkst groeiende advertising kanalen online is Marktplaats.nl. Marktplaats groeit nog steeds, dat is met name te danken aan het feit dat steeds meer bedrijven op Marktplaats.nl additionele sales binnenhalen. Met het...