jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\"button.et_pb_contact_submit\").text(\'Verzenden\'); });

Ons Team

Jong, ambitieus en resultaatgericht. Dat is ons team! Onze veelzijdige expertise en ervaring biedt ons de grondslag om klanten zo goed mogelijk te helpen met het behalen van doelstellingen. Als team hechten wij veel waarde aan onze kernwaarden Entrepeneurship, Excite, No bullshit en +1, kortom EEN+1! Maak kennis met het geweldige team van Conversive:

Joris Goossens

Directeur

“Bring it on!”

Als directeur/eigenaar ben ik betrokken bij alles. Ik krijg vooral energie van het adviseren van onze klanten om maximaal resultaat te behalen. In deze rol ben ik op mijn best, omdat ik hierin mijn passie voor meetbare marketing kwijt kan.

Dennis de Zwaan

Digital Marketing Consultant

“De beste resultaten behaal je door een data driven strategie van branding tot de last click op te stellen”

Als Digital Marketing Strategist ben ik consultant voor al onze key-accounts. Als sparringspartner daag ik mijn klanten uit op zowel strategisch als tactisch niveau voor al hun online kanalen. Hiernaast ben ik eind verantwoordelijk voor het resultaat van mijn klanten campagnes en zoek ik in samenwerking met onze campagne managers naar slimme tactieken voor het verbeteren van de performance.

Pauline Vrugteveen-Schneider

Marketing Strategy Consultant

“It’s not only about ideas. It’s about making ideas happen”

Als Consultant wil ik de vraag van de klant zo goed mogelijk begrijpen. Ik verdiep me graag in alle mogelijkheden om het vraagstuk vervolgens zo goed mogelijk te beantwoorden en door te vertalen naar onze Operations Afdeling. Met een passie voor zowel Online als Offline Marketing geloof ik vooral in de kracht van Crossmediale campagnes.

Alain van den Donk

Online Marketing Consultant

“Succes begint bij een keuze”

Als consultant ben ik dagelijks bezig met de klanten in mijn portfolio. Ik heb wekelijks contact met mijn klanten, leer van hen over de markten waarin zij opereren en probeer die kennis eigen te maken. Op een gegeven moment raak je bekend met de markt en kan je met de klant mee gaan denken. Het leukste van deze functie is het vinden van manieren om de klant verder te ontwikkelen en meer handvatten te geven om hun doelstellingen te bereiken.

Valentijn Putker

Online Marketeer

“Google only loves you when everyone else loves you first”

Als Online Marketeer ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van mijn campagnes. Dit doe ik door gericht te adverteren, data te analyseren en prestaties van de website te verbeteren. SEA en SEO zijn cruciaal voor je online business. Je kan al je geld besteden aan het bouwen van een website, maar als niemand weet dat die bestaat doe je het voor niks.

Lorenzo Moendir

Campagne Manager

“If you don’t know where you are going, every road will get you nowhere”

Als campagne manager heb ik een portfolio aan klanten waar ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor de affiliate marketing campagnes. Dit betekent dat ik me dagelijks bezig houd met het optimaliseren van de campagnes en het maximaliseren van de prestaties. Ik vorm de schakel tussen de advertisers, publishers en netwerken. Ik vind het een privilege om mee te denken met bedrijven uit uiteenlopende industrieën, dit resulteert in een breed scala aan kennis en ervaring. 

Tessa Kolfschoten

Campagne Manager

“‘Geduld, doorzettingsvermogen en een goede samenwerking maken de juiste combinatie voor succes” 

 Als Campagne Manager ben ik de schakel tussen de Online Marketing Consultants en de publishers.  Dagelijks ben ik bezig met het analyseren van campagnes, het werven van nieuwe publishers en het contact onderhouden met bestaande publishers. Door goed contact te houden met de publishers, de netwerken en de accountmanager kan het affiliateprogramma van een klant constant geoptimaliseerd worden.  Waardoor er betere resultaten behaald kunnen worden!

Entrepreneurship

Ondernemend, ambitieus en continue op zoek naar kansen en creatieve ideeën!

Excite

Enthousiasme en teamspirit! Een combinatie van positieve energie, gezelligheid en hard werken voor het behalen van doelstellingen! 

No Bullshit

Denken in oplossingen en niet in problemen! We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

+1

Continue verbetering, ieder dag betere resultaten en continue groeien en ontwikkelen!

Facebook Advertising: Perfect Voor Acquisitie

Dat Facebook groot en wijdverspreid is en door praktisch heel Nederland gebruikt wordt, dat is geen nieuws. Met bijna 10 miljoen accounts in Nederland zit zo'n beetje iedereen die kan lezen er op. De tegengeluiden zijn onder andere dat de jongeren massaal Facebook...

Van wantrouwen naar vertrouwen binnen de affiliate wereld

Woensdag 18 en donderdag 19 januari was het Conversive team aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Op donderdag vond daar een lezing plaats van Jelle Oskam, global affiliate manager van Adidas. Jelle was de enige spreker tijdens de Webwinkel Vakdagen die over affiliate...

Het stappenplan voor een succesvol 2017

We rollen op het moment van de ene in de andere belangrijke feestdag van 2016. Met Sinterklaas net achter de rug en Kerst voor de boeg vergeten we bijna dat 2017 voor de deur staat. Met het begin van een nieuw jaar komen alle goede voornemens weer om de hoek kijken en...