Werken bij Conversive

Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn?

Conversive is een ambitieus online marketing bureau en sinds 2007 gespecialiseerd in affiliate management voor e-commerce. We zijn een snel groeiend, succesvol bedrijf en bekroond met een Gazelle ‘groei award’ van het FD en genomineerd voor de High Growth Award.  We hebben  het in-house ontwikkelde campagne management systeem ANT. Tot onze klantenkring behoren klanten zoals Monuta, Oxxio, CruiseTravel, en Manpower. Onze focus ligt op het genereren van maximale conversie, traffic en zo veel mogelijk rendement met online advertising.

 

Online Marketing Stage

Conversive werkt graag samen met stagiaires. We bieden een goede leerschool en leren graag mét en van elkaar. Ieder half jaar nemen wij 1 of 2 stagiaires aan. Voor de eerste helft van 2018 zijn wij al voorzien. Voor de tweede helft van 2018 zullen wij rond juni weer gaan werven. Mocht je interesse hebben in een stage bij Conversive, stuur dan een e-mail naar [email protected].

 

Beschikbare vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Omdat we een sterke groei ambitie hebben gebeurt het regelmatig dat er vacatures open worden gezet. Ben jij ervan overtuigd dat wij gek zijn als we jou laten lopen? Stuur ons dan een open sollicitatie op [email protected]. Ben je heel goed maar hebben we echt geen ruimte, zullen we sowieso jouw cv bewaren in onze talentenpool.