Eigenzinnige​ ​Sr.​ ​Online​ ​Marketing​ ​Consultant (met humor)

Hallo ondernemende, digital savvy, performance marketeer. Wij zoeken jou! Wil je een uitdagende baan bij een sterk groeiend bedrijf? Weet jij als geen ander hoe je Online kanalen kunt optimaliseren? Ben jij communicatief sterk en een echt commercieel talent? Wil je aan de slag met grote klanten zoals Oxxio, Cruise Travel en Manpower? Solliciteer dan nu en creëer je eigen​ ​droombaan!

In de functie van Senior (Technisch) Online Marketing Consultant ​heb je veel afwisseling. Naast het Accountmanagement van je eigen klanten stuur je ook onze Campagne Managers aan op de dagelijkse operationele werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de klant van A tot Z, je bent sterk in projectplanning en bent zelfstandig en zelfsturend. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het analyseren van marketing prestaties, het aansturen van leveranciers over lopende campagnes en het meedenken en adviseren over nieuwe campagnes. Je denkt niet alleen vanuit het budget van de klant, maar vanuit de kansen die er liggen en hoe je samen met je collega een sterke online campagne kan uitzetten. Naast de klant gerelateerde werkzaamheden neem je ook plaats in ons Management Team waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse disciplines van Conversive. Kortom; een baan met veel mogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

Conversive is een ambitieus Online Marketing bureau gevestigd in hartje Utrecht op het bruisende gezellige Rotsoord. Wij werken met een team van enthousiaste specialisten voor de meest uiteenlopende klanten, van Travel tot aan Financiële dienstverleners. Tot onze klantenkring behoren onder andere; Cruise Travel, Credit Agricole, Oxxio, Manpower en LoveLand. Sinds augustus 2017 zijn wij verhuisd en zitten we boven Camping Ganspoort waar we samenwerken met DDK, SIPR, DUIC en Mediaklapper. Wij zijn gespecialiseerd in Affiliate Marketing, Social Media / Facebook Marketing, Search Marketing, Leadgeneratie, Marketing Automation en E-mail Marketing. In alle gevallen ligt de focus op het genereren van maximale resultaten in conversie, traffic, zichtbaarheid en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement met Online advertising.

Wat​ ​zoeken​ ​wij?
● Je hebt minimaal HBO werk/denkniveau
● Je hebt analytisch inzicht
● Je hebt nogal wat ervaring en veel inzicht in Online Marketing
● Je bent it-technisch onderlegd (je wordt niet bang van code en systemen)
● Je bent ambitieus en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
● Je bent geïnteresseerd en continu op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied
● Je weet je collega’s te motiveren, inspireren en enthousiasmeren
● Je bent super leuk, gezellig en houdt van flauwe grapjes
● Je bent bijdehand genoeg om te reageren zelfs als je niet aan al het bovenstaande voldoet

Wij​ ​bieden​ ​jou:
● Een werkplek in het mooiste kantoor van Utrecht
● Een uitdagende en afwisselende functie
● Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
● Uitstekende doorgroeimogelijkheden
● Gezellige borrels en bedrijfsuitjes
● Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
● Auto, laptop, telefoon van de zaak

Hoe​ ​ziet​ ​jouw​ ​dag​ ​er​ ​bij​ ​ons​ ​uit?
Het is een uur of 9 wanneer je op kantoor aankomt. Binnen tref je jouw collega’s, de een wat later dan de ander, en maak je gezellig een praatje terwijl je wacht op het koffieapparaat. Om 09.20 uur staan we met het hele team voor ons digitale scrumbord voor de dagstart. Je weet precies aan welke sprint-items je gaat werken vandaag maar checkt eerst nog even je mail. Het inrichten van dynamische ads gebaseerd op de nieuwe IF rules van Adwords staat op je planning ook moet er nog een ureninschatting gemaakt worden voor een potentiële nieuwe klant. Voordat je gaat lunchen vergader je eerst nog met je collega consultant, want doelen zullen ook besproken moeten worden. Tijdens de lunch ga je gezellig met de rest van je collega’s in Camping Ganspoort aan tafel zitten waar de grappen over en weer gaan. Na de lunch heb je een meeting met een van onze partners om de voortgang van je klant te bespreken. Het kan wel eens gebeuren dat je er rond een uur of vier even doorheen zit; geen inspiratie meer, of vierkante ogen van turen naar die beeldschermen voor je neus. Dat is geen probleem, dan daag je toch gewoon een van je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal of mini tafeltennis. Met een frisse blik ga je verder met je werk tot – hè is het nu alweer tijd om naar huis te gaan?!

Pas jij in dit profiel en spreekt werken bij onze jonge, dynamische organisatie je aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Pauline Vrugteveen.