Conversive, part of Linehub

Consumentengedrag verandert continu, online concurrentie en marketing complexiteit nemen toe. Om relevant in de markt te blijven is een goede strategie onmisbaar. Daar, waar jouw klant is, moet jij ook zijn. Conversive weet hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Presentati creative director Conversive
We helpen jou aan betere bedrijfsresultaten.

Een goede strategie begint met het doorgronden van de status quo. Waar staat je organisatie nu en waar wil je naartoe? Als online marketing bureau bekijken wij welke capaciteiten je al in huis hebt en hoe er al gewerkt wordt aan een groeiplan. Vervolgens analyseren we de markt zodat we precies begrijpen hoeveel onbenut potentieel er nog ligt. Alle inzichten samen vormen het fundament voor een passend marketingplan en strategie. Wij helpen jou met de integratie en de uitvoering. De uitkomst? Jij behaalt je bedrijfsdoelstellingen en groeit. 

 

Onafhankelijk en veelzijdig.

Als onafhankelijke digital marketing agency zijn wij niet gebonden aan salesdoelstellingen of verborgen kickback fees van partners. Als aanvulling op onze eigen dienstverlening combineren we de services binnen het Linehub collectief voor de beste oplossing voor onze klanten. De complementaire services binnen Linehub kunnen een mooie aanvulling zijn waarmee wij een veelzijdige en complete service bieden.

Meet the team.

Binnen ons specialistische team zijn de lijnen kort. Je hebt één vaste contactpersoon met wie je snel kunt schakelen. Daarbij werken wij samen met de ruim 180 marketing specialisten die binnen Linehub werkzaam zijn. Samen staan we nóg sterker. 

Profielfoto managing director Conversive

Martijn Zoetebier

Managing Director & Business Development Director

Profielfoto online marketing specialist

Wandana Raghoenath

Online Marketing Consultant
    

Profielfoto digital marketing strategist

Dennis Hooijenga

Digital Marketing Strategist

Profielfoto business development advisor

Janinke Dekker

Business Development Manager

Profielfoto senior online marketing consultant

Bas Nagel

Sr. Online Marketing Consultant

Esmée Schaap

Online Marketing Consultant

Conversive cares.

Maatschappelijk betrokken ondernemen is belangrijk. Als onderdeel van Linehub werken wij daarom aan een betere wereld. Goed doen, zit in onze aard. Goed doen voor onze mensen, onze partners en de wereld om ons heen. We dragen met Linehub bij aan initiatieven rondom duurzaamheid en steunen verschillende goede doelen zoals The Ocean Cleanup, EdenProjects en ondersteuning van de lokale voedselbank.

Meer info?

Neem contact met ons op!

Profielfoto group director conversive

Martijn Zoetebier

Group Director Business Development

+31(0)36 200 21 30

[email protected]