Conversive, part of Linehub

Consumentengedrag verandert continu, online concurrentie en marketing complexiteit nemen toe. Om relevant in de markt te blijven is een goede strategie onmisbaar. Daar, waar jouw klant is, moet jij ook zijn. Conversive weet hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Conversive, About Us
"Wij optimaliseren jouw bedrijfsresultaten, zoals Branding, Bereik, Conversies, ROAS & POAS"

Een goede strategie begint met het doorgronden van de status quo. Waar staat je organisatie nu en waar wil je naartoe? Als online marketing bureau bekijken wij welke capaciteiten je al in huis hebt en hoe er al gewerkt wordt aan een groeiplan. Vervolgens analyseren we de markt zodat we precies begrijpen hoeveel onbenut potentieel er nog ligt. Alle inzichten samen vormen het fundament voor een passend marketingplan en strategie. Wij helpen jou met de integratie en de uitvoering. De uitkomst? Jij behaalt je bedrijfsdoelstellingen en groeit. 

Onafhankelijk en veelzijdig

Als onafhankelijke digital marketing agency zijn wij niet gebonden aan salesdoelstellingen of verborgen kickback fees van partners. Als aanvulling op onze eigen dienstverlening combineren we de services binnen het Linehub collectief voor de beste oplossing voor onze klanten. De complementaire services binnen Linehub kunnen een mooie aanvulling zijn waarmee wij een veelzijdige en complete service bieden.

Veilig en vertrouwd

De processen rondom informatiebeveiliging, binnen Conversive en ons volledige marketing collectief Linehub, zijn grondig getoetst en in 2023 beloond met het ISO/IEC 27001 certificaat. Deze internationaal erkende certificering erkent dat er volgens de informatiebeveiligingsnormen wordt omgegaan met alle gegevens en bevestigt dat aan alle eisen van een managementsysteem voor informatiebeveiliging wordt voldaan. 

Conversive, About Us

Meet the team

Binnen ons specialistische team zijn de lijnen kort. Je hebt één vaste contactpersoon met wie je snel kunt schakelen. Daarbij werken wij samen met de ruim 220 marketing specialisten die binnen Linehub werkzaam zijn. Samen staan we nóg sterker. 

Conversive, About Us

Marko Dobroschelski

Conversive Advisor

Conversive, About Us

Martijn Zoetebier

Managing Director Conversive & Business Development Director 

Conversive, About Us

Dennis Hooijenga

Digital Marketing Strategist

Conversive, About Us

Wandana Raghoenath

Online Marketing Consultant

Conversive, About Us

Bas Nagel

Sr. Online Marketing Consultant

Conversive, About Us

 

Rebecca Mathura

Online Marketing Consultant

Conversive, About Us

Esmée Mulder

International Client Lead

Conversive, About Us

Jevon Kartodimedjo

Jr. Business Development Support

Conversive cares

Maatschappelijk betrokken ondernemen is belangrijk. Als onderdeel van Linehub werken wij daarom aan een betere wereld. Goed doen, zit in onze aard. Goed doen voor onze mensen, onze partners en de wereld om ons heen. We dragen met Linehub bij aan initiatieven rondom duurzaamheid en steunen verschillende goede doelen zoals The Ocean Cleanup, EdenProjects en ondersteuning van de lokale voedselbank.

Conversive, About Us

Meer info?

Neem contact met ons op!

Conversive, About Us

Martijn Zoetebier

MD Conversive & Business Development Director 

+31(0)36 200 21 30

[email protected]