emma conversive

In December 2021 werkte Emma al reeds samen met Daisycon, Sovendus en Affiliprint, als onderdeel van Linehub.

Binnen het affiliate programma ontdekte het Publisher Management team van Daisycon goede resultaten bij een publisher die producten van Emma aanbood op Marktplaats. Emma had als doel haar zichtbaarheid op dit platform te verhogen, waarbij Conversive als Marktplaats gecertificeerd bedrijf ondersteuning heeft geboden. 

Advies zonder verplichting?

Gezamenlijk doel- en procesgericht werken.

Vul hieronder je gegevens in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

, Emma Sleep x Conversive

Over Emma

Een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel soorten en maten… Waar moet je beginnen? Dit is precies de reden waarom Emma in 2015 is ontstaan. Met het doel een matras te ontwikkelen voor bijna ieder lichaams- en slaaptype, ontworpen met enkel hoge kwaliteitsmaterialen. Daarnaast neemt Emma de hele opgave weg dat bij de bezorging van een matras komt kijken; snelle levering en in een compacte doos. Zo zorgen zij voor een perfect product en goede service.

Uitdaging

Emma vroeg zich af: hoe kunnen wij onze dominantie op Marktplaats verhogen en onze refurbished matrassen promoten binnen specifieke productcategorieën en tegelijkertijd de doel Return on Ad Spend (ROAS) verzekeren.

Oplossing

Conversive heeft een op maat gemaakte strategie voor Emma ontwikkeld waarbij gebruik werd gemaakt van reguliere Marktplaats advertenties en Display advertenties als ondersteuning om de zichtbaarheid op dit kanaal te verhogen. De inzet van deze advertentie-mix heeft flink bijgedragen aan het verhogen van de zichtbaarheid van Emma binnen de categorie matrassen en het boosten van traffic met een koopintentie naar de Emma eStore.

, Emma Sleep x Conversive

Resultaten

Classified advertising is geschikt voor zowel lange als korte termijn doelstellingen.

Tijdlijn

, Emma Sleep x Conversive  Het instellen van deze campagne heeft plaatsgevonden in december.

, Emma Sleep x Conversive  In januari was de target ROAS al behaald.

, Emma Sleep x Conversive  Een constante toevoer van directe conversies is gerealiseerd.

, Emma Sleep x Conversive  Marktplaats zorgt in de meeste gevallen voor ondersteunende conversies.

De behaalde resultaten staan in lijn met het doel van Emma. Het behaalde potentieel heeft de plannen om dit uit te breiden buiten Nederland aangewakkerd. Momenteel is Conversive bezig met het opstellen van advertenties voor 2dehands.be en 2ememain.be, ofwel de Belgische Marktplaats platforms. 

Meer info?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke doelstellingen?

Neem vrijblijvend contact op met onze online marketing specialisten als je vragen over onze diensten hebt, meer informatie over deze case wil of interesse hebt in een gratis Google Ads audit.

, Emma Sleep x Conversive

Martijn Zoetebier

Managing Director Conversive & Group Director Business Development 

+31(0)36 200 21 30

[email protected]