affiliate management

Affiliate marketing is één van de oudste online marketing kanalen in de mediamix en is een beproefd concept voor groei: affiliate marketing draagt in grote mate bij aan branding, bezoekers en verkoop. Toch valt affiliate marketing vaak tussen wal en schip, waarbij Conversive als affiliate beheerder de oplossing biedt. 

Conversive beheert jouw (toekomstige) affiliate kanaal van A tot Z. Van de setup en communicatie met publishers tot aan acquisitie en transacties. 

Waarin affiliate marketing zich onderscheidt ten opzichte van onder andere zoekmachine optimalisatie of social media advertising, is dat het een performance based kanaal is waarbij in de basis enkel voor resultaat wordt betaald in plaats van CPC (cost per click). Zo profiteer je van een goede samenwerking in combinatie met resultaat. 

Advies zonder verplichting?

Vrijblijvend advies?

Vul hieronder je gegevens in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Affiliate management, Affiliate Management

De voordelen van
affiliate marketing:

Via affiliate marketing bereik je een groot volume aan verkeer welke je vaak niet bereikt via andere digitale media kanalen. Dit verkeer wordt gegenereerd door publishers welke met diverse type websites jouw merk promoten. Denk hierbij aan vergelijkingswebsite, content gebaseerde websites, spaarprogramma’s, mail partijen, kortingscodes en Google shopping publishers. Je merk wordt gepromoot op posities welke je niet anders kan inkopen. Daarnaast betaal je alleen voor resultaat. No cure no pay.

"Haal het maximale rendement uit de affiliate campagne"

Hoe het werkt

Als adverteerder stel je jouw promotiemateriaal (banners, links, productfeeds etc.) beschikbaar aan publishers via een affiliate netwerk. Vervolgens wordt dit door publishers gepromoot via een affiliate link op bijvoorbeeld hun website of nieuwsbrief. 

Wanneer een bezoeker via een affiliate link overgaat tot het aankopen van een product, ontvangt de publisher via het affiliate netwerk een commissie over de gegenereerde omzet. 

Door alle communicatie, media-keuring, publishers acquisitie, transactie-keuring en alle andere bijbehorende taken uit handen te nemen, helpen wij jou het maximale uit een affiliate programma te halen. Dit doen we door middel van analyses, het maken van deals met publishers en de koppeling op te zoeken tussen de content marketing kalender en andere kanalen. 

Affiliate management, Affiliate Management

Is affiliate marketing geschikt voor jou?

Affiliate marketing leent zich goed voor het genereren van verkopen en leads. Informeer naar de mogelijkheden voor het opstarten van een affiliate marketing programma in combinatie met affiliate beheer.

Lange termijn

Affiliate management, Affiliate Management  Aantal conversies verhogen.

Affiliate management, Affiliate Management  Vergroten van naamsbekendheid.

Korte termijn

Affiliate management, Affiliate Management  Vergroten van het website verkeer.

Affiliate management, Affiliate Management  Bereiken van een doelgroep die je anders niet bereikt.

Meer info?

Benieuwd hoe Conversive middels affiliate marketing beheer jou van dienst kan zijn met  jouw specifieke doelstellingen?

Neem vrijblijvend contact op met onze online marketing specialisten als je vragen hebt of meer informatie over onze diensten wil.

Affiliate management, Affiliate Management

Esmée Mulder

International Client Lead

+31(0)36 200 21 30

[email protected]