affiliate marketing

Affiliate marketing is een van de oudste online marketing kanalen in de mediamix.

Wat het affiliate kanaal uniek maakt, is dat het een een performance kanaal is waar je in de basis enkel betaalt voor een conversie of lead in plaats van een CPC (cost per click). Zo profiteer je van een goede samenwerking in combinatie met resultaat.

Advies zonder verplichting?

Vrijblijvend advies?

Vul hieronder je gegevens in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Reveal-your-online-potential

De voordelen van
affiliate marketing:

Via affiliate marketing bereik je een groot volume aan verkeer welke je vaak niet bereikt via andere digitale media kanalen. Dit verkeer wordt gegenereerd door publishers welke met diverse type websites jouw merk promoten. Denk hierbij aan vergelijkingswebsite, content gebaseerde websites, spaarprogramma’s, mail partijen, kortingscodes en Google shopping publishers. Je merk wordt gepromoot op posities welke je niet anders kan inkopen. Daarnaast betaal je alleen voor resultaat. No cure no pay.

Haal het maximale rendement uit de affiliate campagne.

Hoe het werkt.

Als adverteerder stel je jouw promotiemateriaal (banners, links, productfeeds) beschikbaar aan publishers via een affiliate netwerk. Vervolgens promoten deze publishers via een affiliate link op hun website of bijv. nieuwsbrief jouw merk. Wanneer een bezoeker via een affiliate link op bijv. de website v.d. publisher overgaat tot het aankopen van een product, ontvangt de publisher via het affiliate netwerk een commissie over de gegenereerde omzet. 

 

Door alle communicatie, media keuring, publishers acquisitie, transactie keuring en alle bijbehorende taken uit handen te nemen en het contact met de publishers te intensiveren, helpen wij jou om het maximale uit een affiliate programma te halen. Dit doen we door middel van analyses, het maken van deals met publishers en de koppeling op te zoeken met andere kanalen en de content marketing kalender.

Is affiliate marketing geschikt voor jou?

Affiliate marketing leent zich goed voor het genereren van verkopen en leads. Informeer naar de mogelijkheden voor het opstarten van een affiliate marketing programma in combinatie met affiliate beheer.

Lange termijn

  Aantal conversies verhogen.

  Vergroten van naamsbekendheid.

Korte termijn

  Vergroten van het website verkeer.

  Bereiken van een doelgroep die je anders niet bereikt.

Meer info?

Benieuwd naar de mogelijkheden van affiliate marketing voor jouw specifieke doelstellingen?

Neem vrijblijvend contact op met onze online marketing specialisten als je vragen hebt, meer informatie over onze diensten wil of interesse hebt in een gratis Google Ads audit.

Profielfoto group director conversive

Martijn Zoetebier

Group Director Business Development

+31(0)36 200 21 30

[email protected]