Real-time market intelligence

Verkrijg waardevolle inzichten in de actuele marktvraag en behoeften van jouw doelgroep met behulp van market- & artificial intelligence en big data. We combineren onze specialistische digital marketing kennis van o.a. search- en social campagnes met intelligente real-time data. Door deze data grondig te analyseren zijn wij in staat sterk onderbouwde marketingstrategieën uit te werken. Reken samen met ons af met op gevoel gebaseerde marketingtactieken en werk ‘outside in’ met daadwerkelijke feiten als basis.

Vrijblijvend advies?

Vul hieronder je gegevens in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies?

Vul hieronder je gegevens in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Trendata

98% van alle consumenten oriënteert zich online voordat tot aankoop wordt overgegaan. Door gebruik te maken van data uit zoekmachines, market- & artificial intelligence en onze kennis en ervaring begrijpen we hoe de markt evolueert en kunnen we blind spots blootleggen. Daarmee helpen we jou met het monitoren van je merkbekendheid, houden de groei van jouw organisatie en die van je concurrenten in de gaten en identificeren nuttige trends nog voordat de concurrent hierop inspeelt. Daarnaast ontdekken we welke zoekwoorden echt relevant zijn en hoe de zoekintentie van jouw specifieke doelgroep is opgebouwd. 

"Wij ontdekken markttrends voordat deze trending zijn"

Marktinzichten en -trends uit marktonderzoeken zijn interessant voor het bepalen van een effectieve (digital) marketingstrategie, maar ook voor het inkopen van producten, bepalen van de nodige of gewenste innovaties en beslissingen over de bedrijfsvoering. Voor al deze lagen in jouw organisatie beschikken we over de juiste kennis en informatie om je verder te helpen.

Van zoekdata tot praktisch dashboard

Middels big data analyses ontrafelen wij inzichten van Google tot een niveau dat Google Analytics 4 (GA4) en campagne management tools overstijgt. Alle relevante inzichten voegen we samen in een gebruiksvriendelijk dashboard, zodat jouw markt ook voor jou geen geheimen meer heeft.

market intelligence, Real time market intelligence
market intelligence, Real time market intelligence

De kracht van Trendata:

market intelligence, Real time market intelligence  Inzichtelijk maken van feitelijk online oriëntatiegedrag.

market intelligence, Real time market intelligence  Trendlijnen tot 4 jaar terug herleiden.

market intelligence, Real time market intelligence  Ontdekken welke (organische) websites de actuele klantvraag afvangen.

market intelligence, Real time market intelligence In kaart brengen van de belangrijkste, relevante keywords.

market intelligence, Real time market intelligence  Trends en patronen inzichtelijk maken.

market intelligence, Real time market intelligence  Geografische inzichten in de markt verkrijgen.

Meer info?

Benieuwd wat real-time market intelligence voor jouw doelstellingen kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze online marketing specialisten als je vragen hebt, meer informatie over onze diensten wil ontvangen of interesse hebt in een gratis Google Ads audit.

market intelligence, Real time market intelligence

Martijn Zoetebier

Managing Director Conversive & Group Director Business Development 

+31(0)36 200 21 30

[email protected]